Twentschekleurdwergstal.jouwweb.nl
Home » nieuws

nieuws

04-05-2012

na een moeilijke opstart hebben we nu 2 madagaskar nestjes, 5 jongen in totaal. ze zijn nu 14 dagen jong en doen het super. volgende week komen de eerste foto's bij nestjes. verder gaat het goed met alle kleurdwergjes, over 2 weken zullen er nog meer voedster moeten werpen dus het blijft nog lekker spannend. volgende week zal ik ook de foto's van de de meeste kleurdwergjes vervangen ze staan er nog niet allemaal op.

 

30-01-2012

zo wordt weer eens tijd dat ik eens weer wat aan de site doe. even een paar foto's vervangen. het showseizoen is bijna voorbij we hebben 3 maart nog de dag van de dwerg. heb ik erg zin in. daarna worden de eerste voedsters weer gedekt.

 

20-09-2011Lachen

de eerste jongdierkeuring is geweest vandaag. ik ben erg blij met de resultaten van onze konijntjes. kijk bij jongen 2011 voor de predicaten. de eerst volgende show is in oktober de reggeshow.

22-08-2011

zo het was eens even tijd om de site een beetje te updaten. alle jongen die zijn gebleven dit jaar staan nu op de site bij jongen 2011. gisteren zijn we bij anita een collegatje fokster geweest en heb ik even bij haar gekeken, het zag er super uit en ze heeft veel mooi madagaskars er zitten. we hebben 2 madagaskar voedstertjes meegenomen bij haar 1 voor ons eigen stalletje en 1 voor hans die ook met deze mooie kleurslag gaat beginnen. ik ben erg blij met het nieuwe voedstertje.ook ben ik erg blij met de jongen die we dit jaar hebben gefokt, ze groeien tot nu toe mooi uit en daar ben ik erg blij mee, vooral onze voedster liesje vind ik erg mooi worden. heb weer zin in de aankomende shows maar eerst de jongdieren keuring op 20 september.

ook hebben we nog enkele kleurdwergjes die mogen verhuizen. een madagaskar ram en voedster en een chincilla voedster en een konijngrijze ram. als u intresse heeft voor een kleurdwergje stuur dan een mailtje.

10-07-2011

het fokseizoen is alweer voorbij de konijntjes die hier blijven wonen hebben nu hun eigen hokje en er staan nu een aantal madagaskar jongen te koop. kijk bij te koop. nu moeten ze mooi opgroeien voor de shows, in september is de jong dier keuring alweer. ik maak deze week even foto's van alle jonge kleurdwergen die hier blijven wonen en dan zet ik ze op de site.